lisentipsar.blogg.se

Här kommer ni dagligen få tips på recept, utflykter, träning, mode, inredning, restauranger, resor, dukningar, evenemang, skönhet, pyssel och lite annat. Så följ min blogg och du kommer få ett bra och inspirerande tips om dagen!!

Tapasresa i Helsingborg!!

Kategori: Evenemang

Igår var jag inbjuden till en mycket trevlig fest -Tapasresa i Helsingborg!! Det blev verkligen så lyckat, kul o vi åt o drack väldans mycket gott hela kvällen!! Två tjejkompisar bjöd för några veckor sedan in till detta trevliga evenemang. Vi var 9 st tjejer som blev indelade tre o tre. Tillsammans skulle varje lag komma på ett tema, plats vi skulle vara på samt göra vars tre tapas och en dryck i detta tema. Tema o plats skulle vi skicka in till arrangörerna så det inte skulle bli samma. 
 
 
 
 
Först ut blev det asiatiskt tema med laxsashimi, "vårrullar" och grrr kan ju nu inte komma på namnet på sista rätten, men det kommer väl eller så kanske ni kan hjälpa mig??? Hur som var det grymt gott!! Till detta fick vi stark, smarrig ingefärsdrink o en törstsläckande öl.
 
 
 
Sedan gick vi vidare till stopp nummer två där det visade sig vara underbart Skånskt tema!! Tjohej, klackarna i taket med öl, nubbe, snapsvisor, Skånequiz och skånsk playlist👍😜! Vilka underbara överraskningar o såå kul!! Vi sjöng så det stod härliga till o humöret var på topp.
 
 
 
 
Det bjöds även på läckra tapas såklart, allt från Bjärehalvön👌! Bjärepotatis med topping, paj med Bjäresparris, Bjärekyckling o Bjärechips! Tilltänkt o engagemang!!
 
 
Sen bar det vidare till stopp nummer tre och därmed slutstationen. Det var mitt team och vi körde spanskt tema och gästerna välkomnades in till ljudet av "Viva Espana" och stämningen kom på topp och vi skålade såklart i Sangria!
 
 
Vi bjöd på knapriga, tunna sesampotatis med chilidipp, samt serranorullar fyllda med getost, honung, valnötter o ruccola och spanska låtar skrålade från högtalarna!!
 
 
 
 
 
Eftersom vi var sist tyckte vi det var lämpligt och ha en efterrättstapas så det fick bli en Crème Catalana!!
 
 
 
Tror ni redan har förstår att det var en kväll att minnas och att det kommer bli tradition från och med nu. Vi har redan bestämt nästa års tema, taggade japp! Vi kommer nog gå all in😝! Om ni vill anordna en kul fest, men ändå göra det väldigt enkelt för er så kan jag bara tipsa er om att göra detta. Verkligen lyckat på alla sätt o vis o kul med små överraskningar hela tiden vad det ska vara för tema, mat, dryck, någon suprise?? Och ingen behöver göra allt utan alla gör lite o så blir det så mycket!! 
 
Nu ska jag vila lite, medans den lille vilar o innan det är dags för fest igen!!
 
KRAMAR
Louise
 

KOMMENTARER:

  • Louise säger:
    2014-06-28 | 19:48:59

    Fint inlägg, ja det blev verkligen lyckat :). Som sagt vi får se om ni får vara i samma lag nästa år ;).

    Puss och kram

    Svar: Ha, ha återstår o se😜!
    lisentipsar.blogg.se

Kommentera inlägget här: