lisentipsar.blogg.se

Här kommer ni dagligen få tips på recept, utflykter, träning, mode, inredning, restauranger, resor, dukningar, evenemang, skönhet, pyssel och lite annat. Så följ min blogg och du kommer få ett bra och inspirerande tips om dagen!!

Sommarläsning!

Kategori: Böcker/Film/Serier

Snart är det sommar o semestertider tänkte jag skriva, men sommar är det redan för fullt och har redan varit i några veckor. Men snart är det även dags för semester för väldigt många i några veckor och då brukar vi alltid läsa lite mer böcker. Jag tänkte därför att det kunde passa med liten boktips. Bland de senaste böckerna jag läst som jag kan rekommendera är dessa tre. Tre väldigt olika böcker o tre mycket bra böcker. 
 
1. Livet efter dig av författaren Jojo Moyes.
Roman-en underbar sådan. 
En kärlekshistoria som får dig att både skratta, gråta och bli arg allt på en gång. Jag tyckte dock att de första 100 sidorna var lite småsega. Men väl värda o läsa för o få läsa resten som var suveräna. Betyg 4/5 av mig.
 
 
2. Märkta för livet av författaren Emelie Schepp.
Thriller!!
En mycket spännande bok med en av en ny författare. Kommer att bli en serie om huvudpersonen Jana Berzelius.
Betyg 4-/5!
 
3. Kvinnan han älskade av författaren Dorothy Koomson.
Innehåller många olika genrer. Blir både spännande och romantik!
En bok med oväntad handling och upplösning. Betyg 3+/5!
 
Jag håller just nu på och läsa två böcker av samma författare där jag sträckläste den ena på någon dag bara o den andra håller jag på med just nu. Så kan tänkas att de kommer om någon vecka på bloggen. 
 
KRAMAR
Louise