lisentipsar.blogg.se

Här kommer ni dagligen få tips på recept, utflykter, träning, mode, inredning, restauranger, resor, dukningar, evenemang, skönhet, pyssel och lite annat. Så följ min blogg och du kommer få ett bra och inspirerande tips om dagen!!

Doppresenter!!

Kategori: Barn

 
Idag blir det lite tips på vad man kan önska och ge bort i doppresent. Det går såklart lika bra och ge detta i present när barnet fyller år eller som välkommen till världen present. Det är en blandning mellan billigt o dyrt. Småsaker, klassiska saker, inredning, leksaker och förvaring. Förhoppningsvis något som kan passa för er alla. Kaninerna från Maileg tycker jag är så fantastiskt söta och det finns en mängd olika och en massa tillbehör.
 
På vissa bilder står det inte varifrån det kommer och på någon syns det lite dåligt, men det är såklart bara att höra av sig om ni har någon fråga!! De flesta sakerna såsom bil, påslakan, stolar, filtar, kuddar, klossar, förvaringsboxar, gåvagn etc finns i en mängd olika färger och figurer. Det är bara tycke och smak som får avgöra.
 
Jag tycker även en fin och bra doppresent kan vara om man har en bra bild på dopbarnet så kan man förstora det och raka in. Kul, trevligt och ett fint minne och få! Ett annat tips är att ge dopbarnet ett världsbarn som de kan följa genom hela livet, skicka teckningar till, skriva till och få lära sig en om andra delar av världen.
En mängd olika posters som är fina till barnens rum. De från Smäm.se är personliga med namn och den ena är en personlig födelsedagstavla. Studioelwa har massa olika, enkla ritade teckningar med "blyerts".
 
Säkert många som börjat gå på semester nu så jag önskar er alla en trevlig semester och er andra en härlig måndag! 
 
KRAMAR
Louise
Kommentera inlägget här: