lisentipsar.blogg.se

Här kommer ni dagligen få tips på recept, utflykter, träning, mode, inredning, restauranger, resor, dukningar, evenemang, skönhet, pyssel och lite annat. Så följ min blogg och du kommer få ett bra och inspirerande tips om dagen!!

Höganäs Outlet!!

Kategori: Mode, Utflyktstips

Alltså denna stad-Höganäs har verkligen fått sig ett sådant lyft de senaste åren och är en liten stad jag mer än gärna besöker nuförtiden. Minns den inte riktigt med samma ögon när jag växte upp en mil därifrån i den lilla byn Jonstorp. Då var den riktigt grå, tråkig och man undvek den helst. Idag finns här hela outlet området med en del kul o bra affärer där man kan göra riktiga fynd. Pannkaksladan för barn. Magasin 36 som bara växer o växer o som är helt fantastisk. Finns en del mysiga affärer inne på gågatan o den är ombyggd o har blivit fin. För ett år sedan öppnade det läckra stället Garage o sen har de restaurang Bryggan nere i hamnen med perfekt läge o som serverar mycket god mat. 
Så häromdagen blev det en liten utflykt till just denna lilla stad med ett lunchstopp på Bryggan (glömde tyvärr ta bilder därifrån) och sedan en sväng inom Lager 157! Där finns en blandning av både deras egna märke Lager 157 och en hel del märkeskläder till nedsatt pris.
 
 
Och sen blev det ett stopp på Hunky Dory outleten 102. De har nästan enbart Hunky Dory kläder och det till halva priset. Och det är inte en massa gamla kläder utan precis samma som man kan finna ute i de andra affärerna som säljer detta märke. En väldigt mysig o fin butik. Inköpen denna gång blev inte så många. Inte mer än ett par svarta byxor från 102 o två par shorts till sambon. 
 
I outletområdet finner man även butiker som Iittala, Orrefors, Stenströms, Oscar Jacobsson, Sportware och en hel del till.
För mer information kolla in www.hoganasoutlet.se
 
Längre fram kommer det även komma inlägg om Magasin 36, Garage, Bryggan o Pannkaksladan.
Så om ni kommer ner hit på besök i sommar eller om vädret inte skulle visa sig från sin bästa sida kan jag varmt rekommendera er ett besök i Höganäs. 
 
KRAMAR
Louise
Kommentera inlägget här: